Ceník novinek kuchyňských baterií Gessi

Dřez je jedním ze základních a nejužívanějších míst v kuchyni. Je tedy žádoucí, aby jeho vybavení bylo komplexní, funkční, spolehlivé a v neposlední řadě i designově krásné. Firma Gessi věnuje stejnou pozornost jak koupelnovým bateriím, tak i bateriím kuchyňským. Klade velký důraz na spojení kvalitních materiálů, spolehlivosti a precizního designu.  Letos představila několik novinek mezi […]

Dřez je jedním ze základních a nejužívanějších míst v kuchyni. Je tedy žádoucí, aby jeho vybavení bylo komplexní, funkční, spolehlivé a v neposlední řadě i designově krásné.

Firma Gessi věnuje stejnou pozornost jak koupelnovým bateriím, tak i bateriím kuchyňským. Klade velký důraz na spojení kvalitních materiálů, spolehlivosti a precizního designu.

 Letos představila několik novinek mezi kuchyňskými bateriemi, které svým vzhledem a funkčností potěší jak běžnou domácnost, tak profesionální kuchyni.

Série 316 je již věhlasně známá kolekce plná rozmanitých zdobných prvků na těle baterií, ale také hladkých moderních povrchů. Konečný vzhled baterie lze vybírat ze čtyř barev kovu (ocel, černý kov, měď a ocel v teplém odstínu) v kombinaci se 4 barvami flexi ramínka.

Série Mesh je ikonická pro výrazný akcent flexi hadice a jejím přinechaným "syrovým" vzhledem. Dostupná je ve variantě imitace kartáčované oceli /matná černá.

Série Officine nenechá žádného vyznavače industriálního stylu chladným. Výrazné "průmyslové" prvky a výběr z 5 nejoblíbenějších kovových barev Vás jistojistě nadchne.

 Série Proton, Monaco a Helium patří k designově jednoduchým, avšak maximálně funkčním produktům ležícím v nižší cenové skupině, kterým jen těžko odoláte:)

 A to nejlepší na závěr - všechny produkty v novinkovém ceníku jsou za  startovací akční ceny!

přihlašte se k odběru novinek:

Copyright © 2020 DesignBath
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram