GESSI SHOWER G

Výrobce Gessi věnuje pozornost každému detailu pro dosažení dokonalé koupelny. Součásti sprchových koutů, které jsou obvykle považovány za ryze funkční prvky, se díky kolekci s názvem SHOWER G stávají rovnocennou designovou součástí koupelny. Všechny produkty z kolekce SHOWER G jsou vyrobené ve dvou okouzlujících vzorech tkaného kovu - DIAMANTATO (vzor malých diamantů) a RIGATO (žebrovaný […]

Výrobce Gessi věnuje pozornost každému detailu pro dosažení dokonalé koupelny. Součásti sprchových koutů, které jsou obvykle považovány za ryze funkční prvky, se díky kolekci s názvem SHOWER G stávají rovnocennou designovou součástí koupelny.

Všechny produkty z kolekce SHOWER G jsou vyrobené ve dvou okouzlujících vzorech tkaného kovu - DIAMANTATO (vzor malých diamantů) a RIGATO (žebrovaný vzor).


Panty a spojky, drobné avšak nezbytné komponenty, pozdvihnou v podání SHOWER G sprchový kout na zcela jinou úroveň.

Madlo a držák na ručník v jednom kombinuje kulaté a hranaté části, díky čemuž se jednoduše sladí s jakoukoliv další koupelnovou kolekcí Gessi. Madlo lze instalovat na sklo ve vertikální i horizontální poloze.

Podlahový žlab, dokonale sladěný s vodovodními bateriemi a dalšími prvky v koupelně, je tou nejlepší třešničkou na dortu. Gessi opět potvrzuje, že na každém detailu záleží.

Kompletní katalog produktů z kolekce SHOWER G k prohlédnutí zde:

přihlašte se k odběru novinek:

Copyright © 2020 DesignBath
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram