Nová kolekce umyvadel Catalano Edition

Návrháři nové kolekce sanitární keramiky s názvem Edition se nechali inspirovat tvary oblíbenými v padesátých a šedesátých létech dvacátého století. Nepřehlédnutelným prvkem této kolekce se stal kontrast mezi organickými liniemi umyvadel a racionalitou obdélníku.  Umyvadla s odkládací plochou lze instalovat na zeď nebo položit na konstrukci či nábytek, umyvadla bez odkládací plochy jsou určena k […]

Návrháři nové kolekce sanitární keramiky s názvem Edition se nechali inspirovat tvary oblíbenými v padesátých a šedesátých létech dvacátého století. Nepřehlédnutelným prvkem této kolekce se stal kontrast mezi organickými liniemi umyvadel a racionalitou obdélníku. 

Retro koupelna s umyvadly na dřevěné desce

Umyvadla s odkládací plochou lze instalovat na zeď nebo položit na konstrukci či nábytek, umyvadla bez odkládací plochy jsou určena k položení na desku.

umyvadlo zavěšené na zdi, zlatá baterie, dřevěná podlaha v koupelně, černý odkládací stolek

Zajímavá je i nabídka barev kolekce Edition - kromě klasické bílé leské se umyvadla vyrábí i v bílé matné, černé matné a odstínu matného cementu. 

černé umyvadlo, mramorový obklad, kulaté zrcadlo

Umyvadla s rozměrem 100 x 50 cm jsou navíc k dostání ve třech exkluzivních barevných kombinacích zlato černé, zlato bílé a stříbrno bílé.

přihlašte se k odběru novinek:

Copyright © 2020 DesignBath
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram