Nové kolekce Gessi Anello a Ingranaggio

Gessi vytvořilo dvě revoluční intimní série - Anello a Ingranaggio, prostřednictvím kterých umožňuje dosáhnout vlastního prostoru výběrem jeho tvarů, vybavení a barev - zvlášť pro muže a zvlášť pro ženy. Stejně jako vůně, šperky nebo oblečení jsou nové kolekce Anello a Ingranaggio navrženy odlišně, aby oslavily každé pohlaví a učinily z koupelny místo, které ctí […]

Gessi vytvořilo dvě revoluční intimní série - Anello a Ingranaggio, prostřednictvím kterých umožňuje dosáhnout vlastního prostoru výběrem jeho tvarů, vybavení a barev - zvlášť pro muže a zvlášť pro ženy.

Stejně jako vůně, šperky nebo oblečení jsou nové kolekce Anello a Ingranaggio navrženy odlišně, aby oslavily každé pohlaví a učinily z koupelny místo, které ctí jedinečné potřeby mužů a žen.

Anello je ženskou formou z dvojice Anello-Ingranaggio a na první pohled zaujme neotřelou elegancí a decentní ladností šperku.

Na opačné straně stojí ryze mužská, mechanická a detailně propracovaná série Ingranaggio, ve které hlavní roli ztělesňuje průřez ozubeným kolem.

Kompletní informace o kolekcích Anello a Ingranaggio naleznete zde: www.gessi.cz

Katalogy k prohlédnutí zde:

přihlašte se k odběru novinek:

Copyright © 2020 DesignBath
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram