Nové produkty velkoformátových obkladů Xtone

Koncern Porcelanosa Grupo představil v letošním roce celou řadu zajímavých novinek. Mezi nimi rozhodně stojí za zmínku tři nové exkluzivní mramorové dekory velkoformátových desek Xtone firmy Urbatek. První z těchto dekorů představuje kolekce Viola, která imituje žíly a barvu mramoru Calacatta ve dvou odstínech, Rosse a Blue. Viola Rosse kombinuje vínové a bílé tóny a […]

Koncern Porcelanosa Grupo představil v letošním roce celou řadu zajímavých novinek. Mezi nimi rozhodně stojí za zmínku tři nové exkluzivní mramorové dekory velkoformátových desek Xtone firmy Urbatek.

První z těchto dekorů představuje kolekce Viola, která imituje žíly a barvu mramoru Calacatta ve dvou odstínech, Rosse a Blue.

Viola Rosse kombinuje vínové a bílé tóny a stává se tak ideální volbou do neoklasicistních a vintage interiérů.

Dekor velkoformátových obkladů Viola Blue spojuje bílé, krémové, šedé a modré odstíny v dokonalé kompozici. Obě varianty jsou dostupné v lesklé a saténové povrchové úpravě a různých formátech, takže jsou vhodné do jakýchkoliv prostor.

Mramorová podlaha, bílá kožená sedačka
Kuchyně z mramoru s ostrůvkem, barové židle

Kolekce Paonazzo Biondo je inspirovaná klasickým mramorem a renesančními paláci – modernizuje použití přírodního kamene Xtone zejména díky úchvatné kombinaci zlatých, karamelových, šalvějových a vínových odstínů žilnatění. Povrch tohoto sofistikovaného materiálu imituje slonovinu a společně s vytříbenou kresbou a jasem promění každou stěnu či podlahu v umělecké dílo.

Koupelna z mramoru s francouzským oknem

Další z kolekce nese název Taj Mahal a reprodukuje křemenec ve všech jeho vrstvách. Jeho jemné žilnatění ve zlaté a hnědo-šedé (taupe) barvě obzvláště vynikne na velkoformátových dlaždicích. Leštěná a saténová povrchová úprava ještě více umocňuje dojem nekonečného prostoru.

sedací souprava pod schodami, mramorová podlaha

Novinkou, která by neměla zůstat opomenuta, jsou kachle s názvem Orobico Dark. Ty vás na první pohled zaujmou optickým efektem nekonečna a výraznými tmavými barvami. Vzor kombinuje tmavé odstíny šedé, hnědé a okrové s lesklou úpravou a pouze jedním rozměrem 150 × 300 × 0,6 cm.

Tmavě šedá mramorová zeď, stolek s lampičkou

Kompletní galerii novinek velkoformátových desek Xtone si můžete prohlédnout níže:

přihlašte se k odběru novinek:

Copyright © 2020 DesignBath
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram