Novinky v portfóliu Gessi

20.léta minulého století – tato bouřlivá a pozoruhodná éra dodnes inspiruje mnoho umělců a směrů. Nejinak je tomu u společnosti Gessi, jež v této honosné době našla zalíbení a mnoho impulzů k nově vzniklé kolekci vodovodních baterií s názvem VENTI20. Pečlivá pozornost k detailům a zároveň snaha o jednoduchost jsou hlavní přísady této lehce extravagantní […]

20.léta minulého století – tato bouřlivá a pozoruhodná éra dodnes inspiruje mnoho umělců a směrů. Nejinak je tomu u společnosti Gessi, jež v této honosné době našla zalíbení a mnoho impulzů k nově vzniklé kolekci vodovodních baterií s názvem VENTI20.

Pečlivá pozornost k detailům a zároveň snaha o jednoduchost jsou hlavní přísady této lehce extravagantní nové kolekce umyvadlových, vanových, sprchových a bidetových baterií, sprch a sprchových souprav. Kompaktního vzhledu koupelny docílíte použitím koupelnových doplňků, wc tlačítek či umyvadel z téže kolekce.

Další novinka skvěle doplňuje již zmíněnou kolekci Venti20. Řada Private Wellness se rozrostla o kolekci HI-FI ECLECTIC a jak název napovídá, jedná se o eklektickou verzi již zaběhnuté kolekce sprchových baterií Hi-Fi.

Spojení retro designu a hi-tech technologie jsou nepřehlédnutelnými atributy kolekce Hi-Fi Eclectic. Detailní zpracování ovládacích prvků budí stejné nadšení jako samotné ovládání pomocí otáčení knoflíků a mačkání tlačítek, stejně jako tomu bylo v 90.letech minulého století u tolik oblíbených "hi-fi věží".

retro sprchová baterie Hi-Fi

Stejně jako kolekce Hi-Fi, i Hi-Fi Eclectic je dostupná ve čtyřech typech: lineární, kompaktní, mixer a Shelf (polička).

Všechny typy sprchových baterií Hi-Fi Eclectic jsou nabízeny v široké škále barevných variant podtrhujících unikátní vzhled této série.

Poslední novinkou je rozšíření existující kolekce venkovních sprch Outdoor o typy s LED osvětlením. Kolekce nese název OUTDOOR L.

Avantgardní sprchové sloupy Outdoor L přináší hlubší prožitek ze sprchování díky LED osvětlení a funkci chromoterapie umístěné přímo v hlavové sprše.

Venkovní bazén, sprcha u bazénu, luxusní terasa s bazénem

Kromě barvy samotného sprchového sloupu můžete vybírat i typ proudu hlavové sprchy či zdobení a barvu na jejím povrchu. Ovládací prvky lze vybírat také z několika barevných variant. Dohromady tak vytvoříte jedinečný šperk, který ozdobí každý venkovní prostor.

přihlašte se k odběru novinek:

Copyright © 2020 DesignBath
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram