Novinky v portfoliu společnosti Porcelanosa

Letošní rok byl skutečně bohatý na nové produkty společnosti Porcelanosa. Svou zásluhu na tom má i přiřazení části sortimentu z fabriky Venis. Generální katalog je tak téměř 2x obsáhlý a výběr tak rozmanitý, že v něm jistě každý nalezne své vysněné obklady či dlažby. Venkovní dlažby o tloušťce 2 cm Naprostou novinkou je kategorie venkovních […]

Letošní rok byl skutečně bohatý na nové produkty společnosti Porcelanosa. Svou zásluhu na tom má i přiřazení části sortimentu z fabriky Venis. Generální katalog je tak téměř 2x obsáhlý a výběr tak rozmanitý, že v něm jistě každý nalezne své vysněné obklady či dlažby.

Terasa s bazénem, béžovou dlažbou a dřevem

Venkovní dlažby o tloušťce 2 cm

Naprostou novinkou je kategorie venkovních dlažeb o tloušťce 2 cm s povrchovou úpravou antislip. Díky ní máte jistotu, že na mokrém povrchu neuklouznete a bude ochráněno vaše zdraví. Kolekce venkovních dlažeb zahrnuje již známé dekory, jako například Berna, Bottega, Harlem, Durango či Rodano. Nyní tedy můžete zcela sjednotit design interiéru a terasy či okolí bazénu. Rozměry všech kachlí jsou 59,6 × 59,6 cm.

Velkoformátové obklady Bookmatch

Další novinkou jsou velkoformátové obklady Bookmatch se zrcadlově obráceným vzorem. Na stěně tak vznikne úchvatný geometrický objekt, který upoutá vaši pozornost. Díky rozměrné velkosti kachlí 59,6 × 150 cm tyto obrazce naplno vyniknou a budou obsahovat minimum rušivých spár. V jednotlivých baleních naleznete vždy dva kusy stranově obrácených obkladových kachlí. Vybírat můžete ze čtyř dekorů – Baltic, Laurent, Massa a Dolomity.

Obývací pokoj s modrým koženým křeslem a odkládacím stolkem

Kolekce rozličných designů

Jak bylo v úvodu zmíněno, z fabriky Venis přešla do portfolia Porcelanosa celá řada jedinečných kolekcí obkladů a dlažeb s unikátními designy. Mezi nimi například série Minnesota imitující dřevo v netradičním formátu obkladu s rozměrem 59,6 × 59,6 cm. Déle série Sea evokující moře, případně Contour s doplňkovou Baltimore, které připomínají písečné duny.

Kompletní přehled novinek naleznete v generálním katalogu Porcelanosa 2021, který si můžete prohlédnout níže:

přihlašte se k odběru novinek:

Copyright © 2020 DesignBath
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram