Originální vůně a vázy pro soukromá wellness

Italská značka Gessi rozšířila svou nabídku o vonné difuzéry a vázy, které nabízí nejen jedinečný smyslový zážitek, ale dotváří i celkový vzhled místnosti. Atraktivní materiál a nenapodobitelný čichový zážitek Společnost Gessi představila nový koncept pokojových vonných difuzérů. Ty mají kulatou základnu a originální dekor, tzv. tkaný kov. Dovedné zpracování tohoto materiálu ozvláštní nejen koupelnu, ale […]

Italská značka Gessi rozšířila svou nabídku o vonné difuzéry a vázy, které nabízí nejen jedinečný smyslový zážitek, ale dotváří i celkový vzhled místnosti.

Atraktivní materiál a nenapodobitelný čichový zážitek

Společnost Gessi představila nový koncept pokojových vonných difuzérů. Ty mají kulatou základnu a originální dekor, tzv. tkaný kov.

Dovedné zpracování tohoto materiálu ozvláštní nejen koupelnu, ale i další místnosti. Nová vůně v difuzéru je navíc navržena tak, aby umocnila fyzickou a smyslovou pohodu a zanechala příjemnou vzpomínku.

Komplexní povaha vůně, jemnost vybraných esencí a harmonická kombinace jednotlivých prvků jsou jen některé z kvalit nového difuzéru. Ten v sobě dále kombinuje vůni exotických dřevěných pryskyřic, které mají navodit tajemnou atmosféru. Ovšem hlavní tóny vůně v sobě ukrývají exotické koření a tropické květiny, které dodávají vůni na hřejivosti a intenzitě.

Jedinečný design

Každý difuzér je ohraničen minimalistickým matně kovovým rámem a velmi zajímavé je i řemeslné zpracování kartáčovaného černého kovu. Ten vytváří kovové odlesky, které dokonale ladí s kouřovým sklem. Ikonickou řadu difuzérů s hranatou a kulatou základnou zdobí elegantní povrchové úpravy v bronzových a černě kovových tónech.

Elegantní vázy

Gessi představila i doplňkové vázy s detaily imitujícími kovové tkaniny, které jen potvrzují její mistrovství ve zpracování kovu. Díky němu se stala celosvětově proslulou značkou produktů pocházejících z Itálie a znakem kvality. 

přihlašte se k odběru novinek:

Copyright © 2020 DesignBath
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram