Zucchetti Hoop a Isy22

Novinkami firmy Zucchetti představenými na podzim 2022 jsou kolekce Isy22 a kolekce Hoop. ISY22 Po téměř 20 letech návrháři Thun a Rodriguez přepracovali ikonickou kolekci Isy. Výsledkem je Isy22, která obsahuje nezaměnitelnou DNA první kolekce avšak přichází v aktualizovaném hávu s širším průměrem těla baterie a spoustou nových barev a zajímavých technologických řešení. Kolekce Isy22 […]

Novinkami firmy Zucchetti představenými na podzim 2022 jsou kolekce Isy22 a kolekce Hoop.

ISY22

Po téměř 20 letech návrháři Thun a Rodriguez přepracovali ikonickou kolekci Isy. Výsledkem je Isy22, která obsahuje nezaměnitelnou DNA první kolekce avšak přichází v aktualizovaném hávu s širším průměrem těla baterie a spoustou nových barev a zajímavých technologických řešení.

Umyvadlové baterie s páčkou

Kolekce Isy22 zůstává věrná svým minimalistickým tvarům umožňujícím dokonalý tok vody a absenci všech nadbytečných prvků u vodovodních baterií.
Isy22 je svěží a pozoruhodně univerzální kolekce umyvadlových baterií vhodná jak do soukromého, tak do komerčního prostoru.

V nabídce Isy22 se kromě klasických jednopákových stojánkových baterií objevují i tříotvorové baterie stojánkové a podomítkové, dále také bezdotykové baterie a moderní verze umyvadlových baterií s pákou přímo na těle samotné baterie.

Modrá umyvadlová baterie na zeď

Materiál pro ovládací knoflíky u tříotvorové baterie byl zvolen zářivý mramor v několika odstínech, který ocení i nejnáročnější uživatelé.

Vzorník pro ostatní typy umyvadlových, sprchových, vanových baterií a koupelnových doplňků z kolekce Isy22 také přináší zajímavou a netradiční škálu barev. Neokoukanou barvou je jistě námořnická modř, petrolejová či hořčicová.

žlutá umyvadlová baterie na zeď

HOOP

Hoop, nová kolekce sprchových a vanových baterií navržená Mateem Thunem a Antoniem Rodriguezem. Základním prvkem kolekce Hoop jsou intuitivní a praktická kruhová tlačítka umístěná na obdélníkové bázi.

Pomocí tlačítek se zapíná/vypíná voda, vybírá požadovaný výstup (ruční sprcha, hlavová sprcha, masážní trysky nebo napouštění vany) a termostatický knoflík slouží k pohodlné  regulaci teploty vody. Maximální teplota je nastavena na 38°C a moderní technologie uvnitř baterie hlídají aby nedošlo k jejímu překročení.

Hoop vyniká minimalistickou estetikou, kterou lze s lehkostí nakombinovat s jakoukoliv řadou vodovodních baterií a lze ho naistalovat horizontálně či vertikálně.

Sprchová baterie zlatá a chromová na zeď

Hoop se vyrábí ve všech 14 barvách, které má Zucchetti ve své nabídce.

přihlašte se k odběru novinek:

Copyright © 2020 DesignBath
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram